Faqih Usman: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
→‎Jaban Muhammadiyah: Nambah pranala
(→‎Jaban Muhammadiyah: Nambah saparagrap)
(→‎Jaban Muhammadiyah: Nambah pranala)
 
=== Jaban Muhammadiyah ===
Saliyané ing Muhammadiyah, Kyai Faqih uga ubet ana ing pakumpulan parte Masyumi lan [[tentara Hizbullah]]. Sajroning pemilu [[1955]] panjenengané kajatah [[kursi]] ing [[konstituante]] minangka sulihing Masyumi nganti bubaring konstituante déning [[Dhekrit Prèsidhèn]] surya ping 5 [[Juli]] [[1959]].
 
== Mentri Agama ==
4.856

besutan