Cithakan:Asia-stub: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 sasi kepungkur
c
Ngreksa "Cithakan:Asia-stub": Spam makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké naraguna kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 6 Fèbruari 2022 04.35 (UTC)) [Lih=Mung idinaké naraguna kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 6 Fèbruari 2022 04.35 (UTC)))
(Reverted 1 edit by 180.253.97.0 (talk): Vndl)
Tenger: Pawurungan
c (Ngreksa "Cithakan:Asia-stub": Spam makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké naraguna kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 6 Fèbruari 2022 04.35 (UTC)) [Lih=Mung idinaké naraguna kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 6 Fèbruari 2022 04.35 (UTC))))
 
63.848

besutan