95 dalil: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''95 dalil''' utawa '''''Disputatio pro declaratione virtutis indulgentiarum''''' iku sawijining layang sing ditulis déning [[Martin Luther]] kanggo ngritik sawatara prakara kisruh sajroning Gréja Katulik. Layang iki bisa diarani mula bukané Gréja Kristen Protèstan.
 
{{rintisankristen-stub}}
 
[[Kategori:Kristen]]
Naraguna anonim