Islam: Béda antara owahan

86 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
Removing Quba.jpg, it has been deleted from Commons by Minorax because: per c:Commons:Deletion requests/Files in Category:Quba Mosque.
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Removing Quba.jpg, it has been deleted from Commons by Minorax because: per c:Commons:Deletion requests/Files in Category:Quba Mosque.)
 
 
=== Dhémografi ===
 
[[Gambar:Quba.jpg|right|thumb|250px|[[Masjid Quba]] ing [[Madinah]], [[Arab Saudi]].]]
Wektu iki dikira-kira ana watara 1.250 yuta nganti 1,4 milyar umat [[Muslim]] kang kasebar ing saindhenging donya. Saka gunggung iku watara 18% urip ing nagara-nagara [[Bangsa Arab|Arab]], 20% ing [[Afrika]], 20% ing [[Asia Kidul-Wétan]], 30% ing [[Asia Kidul]] yaiku [[Pakistan]], [[India]] lan [[Bangladesh]]. Populasi Muslim gedhé dhéwé ing sawijing nagara antarané ing [[Indonésia]]. Populasi Muslim uga bisa tinemu kanthi gunggung kang signifikan yaiku ing [[Republik Rakyat Tiongkok|Tiongkok]], [[Amérika Sarékat]], [[Éropa]], [[Asia Tengah]], lan [[Ruslan]].
 
3.104

besutan