Bulgari: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Dibalèkaké
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Dibalèkaké
}}
 
'''Bulgari''' iku nagara ing [[ÉropaAsia]] Kidul-Wétan ing [[Balkan]]. Kutha krajané yaiku [[Sofia]]. Nagara iki ing sisih lor wewatesan karo [[Rumania]], yaiku sadawaning [[Kali Donau]]. Ing sisih kulon wewatesan karo [[Serbia]] lan [[Makedonia]], sisih kidul karo [[Yunani]] lan [[Turki]]. Banjur ing sisih wétan nagara iki nduwé pasisir karo [[Segara Irene yntkts ndunungi kira-kira 7,5 yuta jiwa lan ambané ana 110.910 km².
 
== Pamérangan administratif ==
Naraguna anonim