Besaran: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi khasiat murbei)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseunril|31 Mèi 2011}}
[[Gambar:Morus-nigra.JPG|thumb|250px|Murbei]]
'''Murbei''' uga kena diarani arbei kalebu [[tuwuhan]] kang bisa dimanfaataké [[woh]] lan [[godhong]]é.<ref name="internet1">[http://www.bic.web.id/in/keséhatan-obat-obatan/309-buah-murbei-yang-tak-terlupakan.html http://www.bic.web.id](dipunundhuh tanggal 18 Mèi 2011)</ref>
63.848

besutan