Cithakan:Rapèkaké (krama): Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
|image=[[File:Miotełka.svg|50px]]
|type=content
|text='''{{#if:{{{2|}}}|{{{2}}}|Artikel {{#if:{{{topik|}}}|nggadhah topik {{{topik}}}|}}}} puniki wigatos [[Wikipedia:Ngrapèkaké artikel|dipunrapèkaken]] supados jumbuh kalih wewaton artikel [[Wikipédia]]'''{{#if:{{{1<includeonly>|</includeonly>}}}|{{br}}<font color="red">'''({{{1}}})'''</font>}}{{br}}Panjenengan saged mbiyantos ngrapèkaken artikel puniki kanthi mérang dados paragraf-paragraf utawi [[Wikipedia:Wikifikasi|wikifikasi]]. Saksampunipun dipunrapèkaken, tandhatapak puniki kena dipunbusak.}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Artikel ingkang wigatos dirapèkaké {{#time: F | {{REVISIONTIMESTAMP}} }} {{#time: Y | {{REVISIONTIMESTAMP}} }}|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}{{#if:{{{topik|}}}|<includeonly>[[Kategori:Artikel sing prelu dibenakaké mawa topik {{{topik}}}]]</includeonly>
}}<noinclude>
* Parameter opsional: alasan keperluan perapian.
113

besutan