Seblak: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Ngrapihkaken seratan)
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| alternate_name =
| country = Indonesia
| region = [[Masakan Sunda]] ing [[Jawa Kulon|Jawi Kilen]] (wewengkon Pasundan)
| creator =[[Olah-olahan Sunda|Tiyang Sundha]]
| course =
| served =
78

besutan