Seblak: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Mula Buka ==
Seblak punika sampun wonten ing wewengkon [[Kabupaten Cianjur|Cianjur]] sisih kidul wiwit saking jaman sadèrèngipun kamardhikan, dhahardhaharan punika kalebet dhaharan alternatif tumrap masyarakat ingkang kaanankawontenan ékonominipun punika wonten ngandhap minangka gantosipun jajanan.
 
== Jinising seblak ==
78

besutan