Wirama: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
[[Gambar:Barlines.svg|right|thumb|400x400px|Tipe saking garis wirama]]
Ing [[notasi musik]], '''wirama''' inggih punika pérangan wekdal ingkang magepokan kalih thuthukan (musik). Saben thuthukan ngudharaken pètungan tinamtu setunggal not ingkang kakurung garis njumenngnjumeneng (vertikal) ing not balok. Mérang musik salebeting wirama dados pathokan kanggè nywaraken lelagon. Dadosipun, wiyaga langkung gampil maos cathetan musik.<ref name="ChordWizard">{{Cite web|last = ChordWizard Software|title = www.howmusicworks.org|url = http://www.howmusicworks.org/504/Meter-and-Rhythm/BarMeasure-Divisions|accessdate = 11 September 2012}}</ref>
 
== Cathetan suku ==
106

besutan