Pulo Bakut: Béda antara owahan

1.530 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
Kaca anyar: {{coord|-3.21512494466|114.55872594|display=title}}'''Pulo Bakut''' iku siji pulo kang kapernah ing Kali Barito; pernahé ing laladan administratif Kacamatan Anjir Muara, Barito Kuala, Kalimantan Kidul. Ing sandhuwuring pulo ana Kreteg Barito kang malang. == Kukuban pangayoman == Sakiwa-tengening pulo iki kinukuhan minangka suwaka margasatwa kawit 1999 déning pangrèh praja...
(Kaca anyar: {{coord|-3.21512494466|114.55872594|display=title}}'''Pulo Bakut''' iku siji pulo kang kapernah ing Kali Barito; pernahé ing laladan administratif Kacamatan Anjir Muara, Barito Kuala, Kalimantan Kidul. Ing sandhuwuring pulo ana Kreteg Barito kang malang. == Kukuban pangayoman == Sakiwa-tengening pulo iki kinukuhan minangka suwaka margasatwa kawit 1999 déning pangrèh praja...)
(Ora ana béda)
63.848

besutan