Bontang Hajat: Béda antara owahan

1.149 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
Kaca anyar: thumb|260x260px|GelaranBontang Hajat ing Kalimantan Tengah. '''Bontang Hajat''' iku upacara adat kang digelar masarakat Dayak Maanyan minangka wujud sokur amarga dirga yuswa, bagas waras, lan gemah ripah, utawa kanggo ngluwari kaul marang leluhur. Sanajan ginelar mligi déning panggilut agama Kaharingan, upacara iku uga ginelar déning wong Dayak Maanyan lumrahé.<ref>{{Cite web|date=2019-07-08|title=Ucapan Syukur Ritual Adat Bontang Hajat Dayak...
(Kaca anyar: thumb|260x260px|GelaranBontang Hajat ing Kalimantan Tengah. '''Bontang Hajat''' iku upacara adat kang digelar masarakat Dayak Maanyan minangka wujud sokur amarga dirga yuswa, bagas waras, lan gemah ripah, utawa kanggo ngluwari kaul marang leluhur. Sanajan ginelar mligi déning panggilut agama Kaharingan, upacara iku uga ginelar déning wong Dayak Maanyan lumrahé.<ref>{{Cite web|date=2019-07-08|title=Ucapan Syukur Ritual Adat Bontang Hajat Dayak...)
 
(Ora ana béda)
63.848

besutan