Saint Loco: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Besutané 125.162.163.16 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Labdajiwa
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Dibalèkaké Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 125.162.163.16 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Labdajiwa)
Tenger: Pambalèkan Dibalèkaké
[[Gambar:saint loco.jpg|thumb|180px]|Saint Loco rikala taun 2010]]
'''Saint Loco''' inggih punika band hip rockhiprock [[Indonésia]] ingkang 80% lagunipun gadhah basa [[Basa Inggris|Inggris]] lan lagunipun wonten swanten distorsi kaliyan [[drum]] ingkang dadosaken lagu punika unik. Album kaping 3tiga punika nembé dipungarap ingkang badhé ngwontenaken lagu hip rock. Nanging punika ''single'' piyambakipun sampun wonten ing pasaran [[Indonesia]]. Nanging singleipun ''Santai Saja'' sukses ing [[Indonesia]].<ref>[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/s/saint_loco/ selebriti.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 7 September 2011)</ref>
 
== Karir Saint Loco ==
* Gilbert Joshua (bass) - 2002–sapunika
* Timotius Firman (DJ) - 2002–2008, 2017–sapunika), (drummer) - 2008–2010
* Nyonk Webster Manuhutu (drummer) - 2002–2008, 2010–sapunika
 
;Mantan anggota
63.848

besutan