Sharifa Alkhateeb: Béda antara owahan

63 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi gambar)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[Berkas:Sharifa_Alkhateeb.jpg|pra=https://id.wikipedia.org/wiki/BerkasGambar:Sharifa_Alkhateeb.jpg|jmpl|Sharifa Alkhateeb (1946-2004)]]
'''Sharifa Alkhateeb''' (1946–2004) ya iku salah sawijining panulis wadon saka Amérika. Dhèwèké uga salah sawijining panaliti, sarta guru komunikasi budaya lan pangembangan komunitas kanggo agama [[Islam]] lan [[Muslim|sing ngrasuk]] ing [[Amérika Sarékat]]. Dhèwèké uga melu obahan [[feminisme]], pamenggakan sikara ana balé somah, sarta organisasi lintas agama lan pawiyatan. Alkhateeb ngedegaké organisasi nasiyonal pisanan kanggo wong wadon sing ngrasuk agama Islam ing Amérika Sarékat. Dhèwèké uga wong wadon wiwitan kang nrima Pangaji Paladén Masarakat saka Masarakat Muslim ing [[Amérika Lor]].