Musiyum Kagunan Fukuoka: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
fix
c (MRZQ ngalih kaca Museum Seni Fukuoka menyang Musiyum Seni Fukuoka)
(fix)
}}
 
{{nihongo|'''FukuokaMusiyum ArtKagunan MuseumFukuoka'''|福岡市美術館|Fukuoka-shi Bijutsukan}} yaiku musiyum kagunan ing [[Fukuoka]], Jepang. Isine koleksi kagunan Asia sing misuwur lan pamer macem-macem pameran sementara. Tanggal 21 Maret 2019, dibukak maneh sawise konstruksi nganyari maneh jangka panjang sing udakara rong setengah taun.<ref>[https://www.nikkei.com/article/DGXMZO42712690Q9A320C1000000/ 福岡市美術館がオープン2年半ぶり、改修終え] Harian Ekonomi Jepang, 20 Maret 2019</ref>
 
== Referensi ==
792

besutan