Kastil Nijo: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Istana Nijo
(MRZQ ngalih kaca Kastil Nijo menyang Puri Nijo)
Tenger: Alihan anyar
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Istana Nijo)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[PuriIstana Nijo]]
62.379

besutan