Cithakan:Tyo: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Cithakan:Tokyo Stock Exchange
(MRZQ ngalih kaca Cithakan:Tyo menyang Cithakan:TYO)
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Cithakan:Tokyo Stock Exchange)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[Cithakan:TYOTokyo Stock Exchange]]
62.379

besutan