Bandara Adisutjipto: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Papan Anggegana Adisutjipto
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Papan Anggegana Internasional Adisutjipto)
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Papan Anggegana Adisutjipto)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[Papan Anggegana Internasional Adisutjipto]]
62.379

besutan