Bandhar udhara Adi Sucipto: Béda antara owahan

c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Papan Anggegana Adisutjipto
(Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Bandhar udhara Adi Sucipto dhumateng Papan Anggegana Internasional Adisutjipto)
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Papan Anggegana Adisutjipto)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[Papan Anggegana Internasional Adisutjipto]]
62.379

besutan