Télévisi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[Gambar:Cptvdisplay.jpg|jmpl|Télévisi-télévisi layar lètèr lagi didol ing toko èlèktronik ing taun 2008.]]
'''Télévisi''' utawa '''TV''' ya iku médhium tèlèkomunikasi medium kanggo nyaluraké swara karo gambar-gambar kang obah ing monokrom / sak warna (ireng-putih), utawa ing [[Werna|warna-warni]], lan ing dhiménsi loro utawa dhiménsi telu. TV bisa ngrujuk marang saprangkat télévisi, sawiji acara télévisi, utawa médhiumé transmisi télévisi. télévisi iku sawiji [[Media massa|média massa]], kanggo klangenan, pangajaran, [[pawarta]], lan [[Iklan|pangiklanan]].
 
Naraguna anonim