Teirake kaini Kiribati: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Kunan Kiribati
(Arorae ngalih kaca Teirake kaini Kiribati menyang Teirake kaaini Kiribati: 1989)
Tenger: Alihan anyar
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Kunan Kiribati)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[Teirake kaainiKunan Kiribati]]
62.379

besutan