Parembugan Naraguna:Zyma: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Parembugan Naraguna:Mann Mann
(K6ka mindhahaken kaca Dhiskusi Panganggo:Zyma dhumateng Dhiskusi Panganggo:Wario-Man: Automatically moved page while renaming the user "Zyma" to "Wario-Man")
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Parembugan Naraguna:Mann Mann)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[DhiskusiParembugan PanganggoNaraguna:Wario-ManMann Mann]]
62.379

besutan