Gentan, Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

typo
(anyar)
 
(typo)
{{desa
|peta =
|jeneng =GesikanGentan
|provinsi =Jawa Tengah
|dati2 =Kabupatèn
|kapadhetan =-
}}
'''GesikanGentan''', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Gantiwarna, Klathèn|Kecamatan Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
==Delengen uga==
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:GesikanGentan, Gantiwarno, Klaten]]
78.624

besutan