Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

246 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| website ={{URL|http://www.tubankab.go.id/}}<br>{{id icon}}
}}
</table>
 
'''Kabupatèn Tuban''' iku kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]]. Kutha [[Tuban]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.839904,94&nbsp;70 km² lan dowone garis pantai sekitar 56 km.<ref>{{Cite web|url=https://tubankab.go.id/page/profil-tuban|title=Profil Tuban {{!}} Situs Resmi Pemerintah Kabupaten Tuban|last=Pemerintah Kabupaten Tuban|first=Admin|website=tubankab.go.id|access-date=2021-10-11}}</ref>
 
== Géografi ==
15

besutan