Nuri Şahin: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
Fixed
(ganti isi, replaced: pemain → juru main (5))
(Fixed)
 
| playername = Nuri Şahin
| image = [[Gambar:Nuri Şahin in the Turkish national team strip at Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadium, Istanbul, Turkey - 20100811.jpg|168px]]
| fullname = Nuri Kâzım Şahin<ref>{{cite web |url=http://www.footballdatabase.com/index.php?page=player&Id=6509&pn=Nuri_kazim_%26%23350%3Bahin |title=Nuri Şahin profile |publisher=Football Database |accessdate=11 March 2010 }}</ref>
| height = {{height|m=1.79}}<ref>[http://www.nuri-sahin.de/?401A2 Nuri Şahin - Official website]</ref>
| dateofbirth = {{birth date and age|1988|9|5|df=y}}
}}
 
'''Nuri Şahin Kazim''' ({{lahirmati|[[Jerman]]|5|9|1988}}) ya iku juru main bal saka [[Turki]] sing main dadi gelandhang kanggo tim nasional Turki lan Real Madrid ing La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 Mèi 2011, [[Borussia Dortmund]] lan [[Real Madrid]] sarujuk kanggo tandha tangan kontrak enem taun nganggo béya transfer € 10 yuta wanci jendela transfer mangsa panas.
 
=== Karir ===
3

besutan