Wikipédia:Owah-owahan pungkasan: Béda antara owahan

c
Wikipedia: → Wikipédia:
c (panganggo → naraguna)
c (Wikipedia: → Wikipédia:)
 
Kaca '''Owah-owahan pungkasan''' kuwi kanggo ndeleng suntingan-suntingan paling anyar marang kaca apa waé ing [[Wikipedia]]. Liwat kaca iki, para naraguna bisa ndeleng lan ngawasi suntingan naraguna liyané, saéngga kasalahan-kasalahan bisa didandani lan [[WikipediaWikipédia:vandalisme|vandalisme]] dibusak. Pigunakaké [[WikipediaWikipédia:menu|menu]] [[Special:Recentchanges|Owah-owahan]] kang ana ing sisih kiwa saben kaca. Panjenengan bisa nyiptakaké pranala menyang kaca kasebut kanthi cara nulis mangkéné: <nowiki>[[Special:Recentchanges]]</nowiki>.
 
Panjenengan bisa milih kanggo ndeleng [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=25}} 25] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=50}} 50] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=100}} 100] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=250}} 250] | [{{SERVER}}{{localurl:Special:Recentchanges|limit=500}} 500] owah-owahan pungkasan; yèn panjenengan ngunjungi kaca utama saka ''Owah-owahan pungkasan'', panjenengan bakal mirsani [[Special:Recentchanges|cacah kang wis dipilih ing kaca preferensi]].