Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Wikipedia: → Wikipédia:
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
c (Wikipedia: → Wikipédia:)
Kaca '''Wara-wara''' iki mratélaké prastawa-prastawa wigati ing [[WikipediaWikipédia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|Wikipédia basa Jawa]].
 
== Milis Wiki_jv ==
 
== Wara-wara Wikipédia basa Jawa ==
* 3 Mèi 2017 - [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] [[Mirunggan:Cathetan/rights|diangkat]] dadi [[WikipediaWikipédia:Panata|panata]].
* 19 Novèmber 2015 - [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] diangkat dadi panata.
* 14 Novèmber 2011 - [[Naraguna:PL 05 SIGIT|Sigit]], [[Naraguna:Puryono|Puryono]], lan [[Naraguna:Nurulbaitirohmah|Nurulbaitirohmah]] diangkat dadi panata.
* 19 Januari 2008 - [[Naraguna:Pras|Pras]] diangkat dadi panata.
* 19 Januari 2008 - [[Naraguna:TracySurya|TracySurya]] diangkat dadi panata.
* 19 Fèbruari 2007 - [[Naraguna:Anggoro|Anggoro]] [[Mirunggan:Cathetan/rights|diangkat]] dadi [[WikipediaWikipédia:Birokrat|birokrat]].
* 28 Januari 2007 - [[Naraguna:IvanLanin|IvanLanin]] [[:MediaWiki:ExtraEditButtons.js|mrogram]] supaya ana tombol tambahan ing kothak pambesutan.
 
 
== Uga delengen ==
* [[WikipediaWikipédia:Tuwuhing artikel]]
 
== Pranala njaba ==