Kutha Cimahi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
 
Kutha Cimahi ketata saking 3 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:
*[[Kecamatan Cimahi Utara, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Utara]]
*[[Kecamatan Cimahi Selatan, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Selatan]] lan
*[[Kecamatan Cimahi Tengah, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Tengah]]
*lyy
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
8.964

besutan