Wuku Mandasiya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
Reverted 1 edit by 114.10.21.215 (talk) to last revision by Kunirasem
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Dibalèkaké Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Reverted 1 edit by 114.10.21.215 (talk) to last revision by Kunirasem)
Tenger: Pawurungan
 
'''Mandasiya''' iku wuku sing kaping patbelas. Miturut kaum tradhisional ing [[Bali]] lan [[Jawa]], minggu iki dilindhungi déning [[Bathara]] [[Brahma]]..
 
[[Ngaat]] - [[Pon]]<br>
3.814

besutan