Wikipédia:Angkringan Usul/Arsip 2021–2029: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
 
Sanajan mung wong telu, kabèh utawa 100% kang milih padha sarujuk marang usulan iki, mula usulan ini bisa katindakaké.
{{kuntup}}
 
== Usul ngowahi mandhala aran proyèk lan jeneng situs ==
{{Kalacak|T287437|resolved}}
Aku kepéngin ngowahi [[:en:Wikipedia:Project namespace|mandhala aran proyèk]] Wikipédia Jawa sing saiki isih nganggo tembung "Wikipedia:" (tanpa é taling) supaya diowahi dadi "Wikipédia:" lan jeneng situs (''sitename'') Wikipedia dadi Wikipédia. Panganggoning dhiakritik iki wis dianggo ana ing logo wiki iki lan ing médhia sosial jvwiki. Pangowahan iki mung kanggo nyeragamké waé. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 22 Juli 2021 18.30 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 27 Juli 2021 01.00 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 27 Juli 2021 05.22 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:れいはりん|れいはりん]] ([[Parembugan Naraguna:れいはりん|rembugan]]) 30 Juli 2021 03.44 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:NaufalF|Naufal Fuadi]] ([[Parembugan Naraguna:NaufalF|rembugan]]) 3 Agustus 2021 04.57 (UTC)
* {{vote|y}} [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀]]</small>) 4 Agustus 2021 09.31 (UTC)
 
=== Ora sarujuk ===
*
 
=== Ora milih ===
*
3.814

besutan