1074: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1074
c (bot Menambah: vo:1074)
c (bot Menambah: nds:1074)
[[nah:1074]]
[[nap:1074]]
[[nds:1074]]
[[new:१०७४]]
[[nl:1074]]
40.143

besutan