Wektu Indonésia pérangan Kulon: Béda antara owahan

update
(update)
'''Wektu Indonésia pérangan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonésia Barat'') iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yaiku [[Wektu Indonésia pérangan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)|WIT]].
 
Kawasan sing migunakaké sistem WIB yaiku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
 
 
== Pranala njaba ==
* [httphttps://time.kim.lipibmkg.go.id/Jam.BMKG Waktu Standard Indonésia] (saka [[LembagaBadan IlmuMeteorologi, PengetahuanKlimatologi, Indonésialan Geofisika]])
* [http://www.statoids.com/tid.html Zona Waktu Indonésia]
 
717

besutan