Wektu Indonésia pérangan Kulon: Béda antara owahan

update
(update)
(update)
 
'''Wektu Indonésia pérangan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonésia Barat'') iku saka telung [[Zona wektu Indonésia|zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yaiku [[Wektu Indonésia pérangan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)|WIT]].
 
Kawasan sing migunakaké sistem WIB yaiku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
717

besutan