Wektu Indonésia pérangan Tengah: Béda antara owahan

update
(update)
(update)
Tenger: Halaman disambiguasi
'''Wektu Indonésia pérangan Tengah''' utawa '''WITA''' (''Waktu Indonésia Tengah'') iku saka telung [[Zona wektu Indonésia|zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yaiku [[Wektu Indonésia pérangan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Wetan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA yaikuya iku [[Sulawesi]], [[KapuloanBali]], Sundha[[Nusa KecilTenggara]], [[Kalimantan WetanKidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan KidulWétan]].
 
WITA padha karo wektu [[UTC]]+8.
717

besutan