Wektu Indonésia pérangan Wétan: Béda antara owahan

fix
(update)
(fix)
 
'''Wektu Indonésia pérangan Wétan''' utawa '''WIT''' (''Waktu Indonésia Timur''), iku saka telung [[Zona wektu Indonésia|zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia pérangan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Tengah (WITA)|WITA]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIT yaiku [[Maluku]], [[Maluku Lor]], [[Papua Kulon]], lan [[Papua]].
708

besutan