Zona wektu Indonésia: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
update
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(update)
 
* [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)]] utawa [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)|WIT]] sing nyakup [[Maluku]] lan [[Papua]] ([[UTC]]+9).
 
Amarga Indonésia nagara tropis mula ora ana [[DST]](mangsa panas) ing Indonésia.
 
== Pranala njaba ==
* [httphttps://time.kim.lipibmkg.go.id/Jam.BMKG Waktu Standard IndonesiaIndonésia] (saka [[LembagaBadan Meteorologi, IlmuKlimatologi, Pengetahuanlan IndonesiaGeofisika]])
 
[[Kategori:Zona wektu]]
 
 
{{geo-stub}}
717

besutan