Tetanèn: Béda antara owahan

71 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (revert edits by 83.35.108.180)
Tenger: Pawurungan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Dibalèkaké Besutan visual
Kelompok ngèlmu-ngèlmu tetanèn nyinaoni tetanèn kanthi panyengkuyung ngèlmu-ngèlmu pendhukungé. Inti saka ngèlmu-ngèlmu tetanèn ya iku [[biologi]] lan [[ékonomi]]. Amarga tetanèn tansah kaiket déning ruang lan wektu, ngèlmu-ngèlmu pendhukung, kaya [[ngèlmu lemah]], [[météorologi]], [[tèknik mesin|permesinan tetanèn]], [[biokimia]], lan [[statistika]], uga disinau sajeroning tetanèn. '''Usaha tani''' (''farming'') wujud pérangan inti saka tetanèn amarga nyangkut sakumpulan kagiyatan kang diayahi sajeroning budidaya. ''[[Petani]]'' utawa '''among tani''' iku sebutan tumrap wong kang nyelenggarakaké usaha tani, contoné "wong tani tembako" utawa "wong tani iwak". Pelaku budidaya kéwan (''livestock'') kanthi mirunggan sinebut ''peternak''.
 
== Uga delengenNOCHIPERDID ==
* [[Irigasi]]
* [[Organisasi Pangan lan Tetanèn|FAO]]
 
== RujukanSECUTIVO ==
 
{{reflist}}
 
== Cathetan sikilPENENDE ==
 
{{reflist}}
 
== Pranala njabaOME ==
{{commons|Category:Agriculture|Tetanèn}}
* [http://www.deptan.go.id/ Departemen Tetanèn Républik Indonésia]
* [http://www.fao.org/ Organisasi Pangan dan Tetanèn PBB]
* IACTUALICT
* [http://www.usda.gov/wps/portal/usdahome Departemen Tetanèn AS]
 
[[Kategori:Tetanèn| ]]
Naraguna anonim