1090: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1090
c (bot Menambah: vo:1090)
c (bot Menambah: nds:1090)
[[nah:1090]]
[[nap:1090]]
[[nds:1090]]
[[new:१०९०]]
[[nl:1090]]
40.143

besutan