Cithakan:AdvancedSiteNotices: Béda antara owahan

WikiKaleidoskop wis rampung
(Reverted to revision 1562685 by Labdajiwa (talk))
Tenger: Pawurungan
(WikiKaleidoskop wis rampung)
Tenger: Besutan sumber
 
-->{{AdvancedSiteNotices/item|{{Ucapan riyaya Indonesia}}}}<!--
-->{{AdvancedSiteNotices/item|{{Ucapan riyaya Indonesia2}}}}<!--
-->{{AdvancedSiteNotices/item|Ayo mèlu pasanggiri poto lan grafis [[:commons:Commons:WikiKaleidoskop|WikiKaleidoskop]]!<br>Pandhaptaran dibukak sadawané taun 2021. Deleng sarat lan pranatané.}}<!--
 
---MUNG ANON---
3.814

besutan