1082: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1082
c (bot Menambah: vo:1082)
c (bot Menambah: nds:1082)
[[nah:1082]]
[[nap:1082]]
[[nds:1082]]
[[new:१०८२]]
[[nl:1082]]
40.143

besutan