Palanangan: Béda antara owahan

92 bèt wis dibusak ,  4 sasi kepungkur
Removing Permanently_retracted_foreskin.jpg, it has been deleted from Commons by Fitindia because: No permission since 12 February 2022.
(infobox saka en:Human penis)
(Removing Permanently_retracted_foreskin.jpg, it has been deleted from Commons by Fitindia because: No permission since 12 February 2022.)
 
}}
[[Gambar:Male anatomy.png|jmpl|ka|300px|Anatomi sistem réprodhuksi lanang.]]
 
[[Gambar:Permanently retracted foreskin.jpg|jmpl|300x300px|Sistem réprodhuksi lanang.|al=]]
 
'''Palanangan''' uga karan '''planangan''', '''peli''', '''konthol''', utawa '''''pénis''''' (saka [[basa Latin]] kang tegesé "buntut") utawa ing [[basa Jawa Krama]] '''pajaleran''', kerep uga supaya luwih samar diarani [[manuk]], iku sawijining organ èksternal (amarga papané ing jabané awak) minangka organ sèksual utawa wewadi lan organ réprodhuksi manungsa lanang.
3.190

besutan