Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

1.197 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
c (Karangdowo, Klathen dipun-alihaken menyang Karangdawa, Klathèn: pasang aksara)
(typo)
{| class="toccolours" width=180px tableborder="1" cellspacing="0" style="padding: 0.3em; float:right; margin: 3px 3px 1em 1em; border:1px solid #ccf; text-align:center;"
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan KarangdowoKarangdawa'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn KlathenKlathèn]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[JembarWewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
 
== Prakata ==
'''Kecamatan KarangdowoKarangdawa''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Klathen[[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Babadan, Karangdawa, Klathèn|Babadan]]
# [[Bakungan, Karangdawa, Klathèn|Bakungan]]
# [[Bulusan, Karangdawa, Klathèn|Bulusan]]
# [[Demangan, Karangdawa, Klathèn|Demangan]]
# [[Karangdawa, Karangdawa, Klathèn|Karangdawa]]
# [[Karangjaha, Karangdawa, Klathèn|Karangjaha]]
# [[Karangtalun, Karangdawa, Klathèn|Karangtalun]]
# [[Karangwungu, Karangdawa, Klathèn|Karangwungu]]
# [[Kupang, Karangdawa, Klathèn|Kupang]]
# [[Munggung, Karangdawa, Klathèn|Munggung]]
# [[Ngaladana, Karangdawa, Klathèn|Ngaladana]]
# [[Pugeran, Karangdawa, Klathèn|Pugeran]]
# [[Ringinputih, Karangdawa, Klathèn|Ringinputih]]
# [[Sentana, Karangdawa, Klathèn|Sentana]]
# [[Soka, Karangdawa, Klathèn|Soka]]
# [[Tambak, Karangdawa, Klathèn|Tambak]]
# [[Tegalampel, Karangdawa, Klathèn|Tegalampel]]
# [[Tulas, Karangdawa, Klathèn|Tulas]]
# [[Tumpukan, Karangdawa, Klathèn|Tumpukan]]
 
==Delengen uga==
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
==Pranala jaba==
{{rintisan}}
* [http://www.klaten.go.id Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
---------
*Bali menyang: [[Kabupaten Klathen]]
 
{{kecamatan-stub}}
[[Category:Kabupaten Klathen]]
{{Kecamatan Karangdawa}}
{{Kabupaten Klaten}}
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupaten Klathèn]]
[[Kategori:Karangdawa, Klathèn| ]]
 
[[id:Karangdowo, Klaten]]
78.625

besutan