Tansu Çiller: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q208377
(Kaca anyar: thumb|Çiller ing Madrid, November 1995 '''Tansu Çiller''' ({{IPA-tr|ˈtansu tʃiˈlːæɾ|lang}}; {{lahirmati||24|5|1946}}) yaiku akademisi, ekonom lan pulitikus Turki sing ngejabat minangka Mahamantri Turki saka 1993 nganti 1996. Ia menika mahamantri wadon kapisan lan siji-sijine ing Turki nganti saiki. == Pranala jaba ==...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q208377)
 
{{DEFAULTSORT:Ciller, Tansu}}
[[Kategori:Mahamantri Turki]]
 
[[en:Tansu Çiller]]
63.110

besutan