Alas: Béda antara owahan

84 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
Kula mêwahi besutan k
(Kula mêwahi pratélan tumrap situs Wikipedia puniki, supados saya kathah seratan-seratanipun.)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Kula mêwahi besutan k)
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Alas iku wangun kauripan kang kasebar ing donya. Kita bisa nemu alas ing laladan [[tropis]] lan ing laladan kang hawané anyep, ing dhataran cendhèk lan ing [[pagunungan]], ing [[pulo]] cilik lan ing [[bawana]] gedhé.
 
Alas wus padha maringi esthi marang [[manungsa]] tuwin sakabehe titah kang mawarna-warna. Alas uga nyadhiyani [[Oksigèn|oksigen]] tumrap [[sato kéwan]] dalah sakabehe titah, saka sato kang mobahmosik ana ing [[Bumi|hawani]] mewah [[Manuk|manuk-manuk]] pating clorot ana ing gegana kang elok banget [[Sesawangan|sesawangane]] kayadéné sesawanganing [[Swarga|suwarga]] kang ngédab-édabi. [[Udara|Hawa]] kang asrep, ayem lan kapenak, kang mbengkas [[banyu]] reged dadi [[banyu]] kang resik.
 
== Uga delengen ==
2

besutan