Durmarsana: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
[['''Durmarsana]]''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
==Delengen uga==
78.625

besutan