Suddha (Korawa): Béda antara owahan

98 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
 
(typo)
[['''Suddha (Korawa)]]''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “suci”, “nirmala”, utawa “tanpa reged.”
 
==Delengen uga==
* [[Korawa]]
* [[Pandhawa]]
* [[Adiparwa]]
* [[Mahabharata]]
 
==Pranala jaba==
 
 
78.624

besutan