Pisuhan: Béda antara owahan

74 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
 
===Pisuhan Khas Jawa Timuran===
Menawi priyantun Jawa Timur, utaminipun saking wetanipun kali Brantas ing Kertosono (Nganjuk), pisuhanipun luwih kasar ketimbang pisuhanipun priyantun saking budhaya Mataraman. Contonipun, samenika:
 
Ngisinggg
 
Seletmu
 
Mbahmu
 
Kere
 
Konthas
 
Jembuk
 
Dlogog Njaran
 
Danthok Njaran
 
 
 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Naraguna anonim