Wiwitsu: Béda antara owahan

98 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
 
(typo)
[['''Wiwitsu]]''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
==Delengen uga==
* [[Korawa]]
* [[Pandhawa]]
* [[Adiparwa]]
* [[Mahabharata]]
 
==Pranala jaba==
 
 
78.624

besutan