Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

754 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Manisrenggo, Klathen dipun-alihaken menyang Manisrengga, Klathèn: pasang aksara)
(→‎Desa-Desa: +desa2)
 
== Desa-Desa ==
# [[Barukan, Manisrengga, Klathèn|Barukan]]
# [[Bendan, Manisrengga, Klathèn|Bendan]]
# [[Borangan, Manisrengga, Klathèn|Borangan]]
# [[Kebonalas, Manisrengga, Klathèn|Kebonalas]]
# [[Kecemen, Manisrengga, Klathèn|Kecemen]]
# [[Kepurun, Manisrengga, Klathèn|Kepurun]]
# [[Kranggan, Manisrengga, Klathèn|Kranggan]]
# [[Leses, Manisrengga, Klathèn|Leses]]
# [[Nangsri, Manisrengga, Klathèn|Nangsri]]
# [[Ngemplak Seneng, Manisrengga, Klathèn|Ngemplak Seneng]]
# [[Sapen, Manisrengga, Klathèn|Sapen]]
# [[Saladiran, Manisrengga, Klathèn|Saladiran]]
# [[Sukarini, Manisrengga, Klathèn|Sukarini]]
# [[Tanjungsari, Manisrengga, Klathèn|Tanjungsari]]
# [[Taskombang, Manisrengga, Klathèn|Taskombang]]
# [[Tijayan, Manisrengga, Klathèn|Tijayan]]
 
 
78.624

besutan