Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

714 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Prambanan, Klathen dipun-alihaken menyang Prambanan, Klathèn: pasang aksara)
(→‎Desa-Desa: +desa2)
 
== Desa-Desa ==
# [[Brajan, Prambanan, Klathèn|Brajan]]
# [[Bugisan, Prambanan, Klathèn|Bugisan]]
# [[Cucukan, Prambanan, Klathèn|Cucukan]]
# [[Geneng, Prambanan, Klathèn|Geneng]]
# [[Jaha, Prambanan, Klathèn|Jaha]]
# [[Kebon Dalem Kidul, Prambanan, Klathèn|Kebon Dalem Kidul]]
# [[Kebon Dalem Lor, Prambanan, Klathèn|Kebon Dalem Lor]]
# [[Kemuda, Prambanan, Klathèn|Kemuda]]
# [[Kokosan, Prambanan, Klathèn|Kokosan]]
# [[Kotèsan, Prambanan, Klathèn|Kotèsan]]
# [[Pereng, Prambanan, Klathèn|Pereng]]
# [[Randhusari, Prambanan, Klathèn|Randhusari]]
# [[Sanggrahan, Prambanan, Klathèn|Sanggrahan]]
# [[Séngon, Prambanan, Klathèn|Séngon]]
# [[Taji, Prambanan, Klathèn|Taji]]
# [[Tlaga, Prambanan, Klathèn|Tlaga]]
 
 
78.624

besutan